Predstava na daljavo pod drobnogledom

Predstava pod drobnogledom, foto: arhiv SLOGI

V posebnem obdobju, ko si razstave, koncerte, gledališke predstave in druge kulturno-umetniške vsebine privoščimo od doma in ko za vrtce, osnovne in srednje šole potekajo kulturni dnevi na daljavo, smo vzgojitelji, učitelji in starši hvaležni za kakovosten, ustvarjalen navdih, ki nam ga kulturne ustanove ponujajo preko družabnih omrežij in spletnih strani.

Tudi Slovenski gledališki inštitut vabi učitelje osnovnih in srednjih šol, ki želijo ogled predstave preko spleta nadgraditi s spremljevalnimi, ustvarjalnimi dejavnostmi za svoje učence in dijake, k sodelovanju v programu Predstava pod drobnogledom.

Stopite v stik z nami (info@zlatapalicica.si) in sporočite nam (nekaj dni vnaprej), katero kakovostno predstavo iz kataloga platforme Zlata paličica ter iz spletne ponudbe gledališč si bodo vaši učenci ali dijaki ogledali na daljavo. V čim krajšem možnem času vam bomo odgovorili in posredovali predloge za dejavnosti, ki bodo otrokom in mladim približali gledališko umetnost ter jih spodbudili k lastni ustvarjalnosti.