Raziskava o navadah gledališke publike med 11. in 14. letom starosti

,

Od malih nog(u) je regionalna platforma, ki se posveča razvoju in uveljavitvi gledališča za otroke in mlade. Povezuje ustanove in umetnike iz Slovenije, Srbije, Hrvaške in Črne gore, ki si s svojim izobraževalnim, umetniškim in raziskovalnim delom prizadevajo za napredek tega področja gledališkega ustvarjanja.

Eden od pomembnih projektov letošnjega leta je tudi velika raziskava o navadah gledališke publike med 11. in 14. letom starosti, ki se odvija v vseh štirih državah in je prva tovrstna v naših prostorih.

Njene ugotovitve bodo pomagale oblikovati razvoj gledaliških predstav za otroke in mladino in odprle dialog o njegovi prihodnosti. Odgovori bodo pomagali gledališkim umetnicam in umetnikom, da ustvarjajo vsebine, ki bodo zanimive, inspirativne in pomembne za čas, v katerem živimo.

Izpolnjevanje ankete je namenjeno mladim med 11. in 14. letom. Do ankete dostopate preko te povezave.

V imenu slovenske ekipe platforme Od malih nog(u) vas prav lepo prosimo, da anketo posredujete vašim učencem in otrokom z ustrezne ciljne skupine ter jih spodbudite k izpolnjevanju vprašalnika. Vsi odgovori bodo zabeleženi anonimno.

V veliko veselje nam bo, če boste prispevali svoj delež k temu pomembnemu projektu.