Tovariški abonma

,
Tovariški abonma

V tem šolskem letu bo na šestih neodvisnih odrih (Stara mestna elektrarna, Gledališče Glej, Vodnikova domačija Šiška, Center kulture Španski borci, Mini teater, Plesni Teater Ljubljana) in v SLOGI – Gledališkem muzeju potekal Tovariški abonma, namenjen pedagoškim delavcem. 

Vključeval bo 12 gledališko-plesno-performersko obarvanih predstav (po 2 iz ponudbe vsakega izmed neodvisnih odrov), aktiven kreativen obisk gledališkega muzeja in spremljevalni program, ki bo sestavljen iz spremljajočih delavnic, pogovorov in predavanj.

Abonma je namenjen predvsem spoznavanju sodobne scenske umetnosti za vse v pedagoške delavce, ki si želijo sodobno umetnost vključevati in povezovati s svojim pedagoškim delom, prav tako pa je namenjen tudi tistim, ki si jo želijo le podrobneje spoznavati, se o njej pogovarjati in jo preizkušati.

Abonma je brezplačen! Potrebna je le prijava. Pedagoški delavci bodo ob zaključku prejeli tudi potrdilo o strokovnem izobraževanju. Za izdajo potrdila o opravljenem strokovnem izobraževanju je potrebna udeležba na vsaj 8 predstavah/dogodkih, vključno s spremljevalnim programom.

Prijave na Tovariški abonma so odprte do vključno petka, 18. septembra, na info@transferzala.si.

Več informacij na www.transferzala.si/Tovariski-abonma.