Tovariški abonma 2021/2022

,

Tovariški abonma je abonma štirih neodvisnih odrov in gledališkega muzeja za pedagoške delavce: Stara mestna elektrarna, Gledališče Glej, Center kulture Španski borci, Plesni Teater Ljubljana, SLOGI – Gledališki muzej.

Vključeval bo 10 gledališko-plesno-performersko obarvanih predstav (po 2 iz ponudbe vsakega izmed neodvisnih odrov), aktiven kreativen obisk gledališkega muzeja in spremljevalni program, ki bo sestavljen iz spremljajočih delavnic, pogovorov in predavanj.

Abonma je namenjen predvsem spoznavanju sodobne scenske umetnosti za vse pedagoške delavce, ki si želijo sodobno umetnost vključevati oziroma povezovati s svojim pedagoškim delom, prav tako pa je namenjen tudi tistim, ki si jo želijo le podrobneje spoznavati, se o njej pogovarjati in jo preizkušati.

Abonma je brezplačen, potrebna je le prijava. Pedagoški delavci bodo ob zaključku prejeli tudi potrdilo o strokovnem izobraževanju.

Prijave na Tovariški abonma so odprte do vključno srede, 3. novembra, do 12. ure na info@transferzala.si.

 

Uvodni dogodek bo potekal v četrtek, 4. novembra, ob 17. uri: Ljubljanska gledališka tura pod vodstvom Gregorja Bulca se bo začela na Bregu 22 (pred tiskarno Tiporenesansa), po dveh urah pa se bo tura zaključila pri Stari mestni elektrarni / Muzejski četrti Metelkova.