Tkemo mrežo za ustvarjalnost, 23. avgust 2018

Tkemo mrežo za ustvarjalnost

Ministrstvo za kulturo RS, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport RS, Zavod RS za šolstvo in Cankarjev dom vabijo na celodnevno strokovno usposabljanje za registrirane koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih, ki bo v četrtek, 23. avgusta 2018, v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Namen usposabljanja sta predstavitev vloge koordinatorja KUV ob primerih dobrih praks ter povezovanje različnih skupin koordinatorjev KUV. Med drugim se bosta predstavila tudi Slovenski gledališki inštitut kot nacionalni koordinator KUV za gledališko področje in spletna platforma Zlata paličica. Več informacij najdete v programu.

V primeru, da se še niste pridružili nacionalni mreži kulturnih koordinatorjev, se lahko v imenu vašega vzgojno-izobraževalnega zavoda, vaše kulturne ustanove ali lokalne skupnosti registrirate na spletni strani Kulturnega bazarja.

Na izobraževanje se lahko prijavite do 20. avgusta 2018 na e-naslovu info@kulturnibazar.si. Kotizacije ni, udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi.