IMPROKLUZIJA: Raziskovanje čustev in čutenja po metodi impro gledališča, 25. 3. 2023

,
Improkluzija 2023

Na praktični delavnici se bodo udeleženke_ci preko metodologije improvizacijskega gledališča preizkusili_e v različnih igrah skozi katere bodo bolje spoznali_e manifestacije različnih čustev in njihovo uprizarjanje. Spoznali_e se bodo z različnimi načini kako drugi_e kažejo in berejo različna čustva ter reflektirali_e svoj lasten čustven proces v različnih igranih situacijah.

Delavnica bo potekala 25. marca 2023 od 10:00 do 18:00 v Ljubljani ter je primerna za vse strokovne delavce_ke v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno. Izobraževanje bo potekalo pod vodstvom izkušenih gledaliških pedagogov_inj in improvizatorjev_k.

Udeleženci_ke v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive pridobijo 0,5 točke.

PRIJAVA preko sistema KATIS do 20. 3. 2023 oz. do zapolnitve mest.

KOTIZACIJA za udeležence_ke iz VIZ je 24,74 EUR, polna cena za udeleženca_ko je 49,49 EUR.

VEČ INFORMACIJ: Olivija Grafenauer // info@drustvoimpro.si // 040 610 193

Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO je osrednja organizacija improvizacijskega gledališča v Sloveniji, tako na področju razvoja in izvedbe uprizoritvenih praks impro gledališča kot tudi pedagoških metod, ki izhajajo iz te gledališke smeri. Prepoznani smo kot ena najpomembnejših organizacij na področju gledališke kulturno-umetnostne vzgoje za otroke in mladino. O tem pričajo nazivi dobrih praks in državno priznanje v mladinskem sektorju.