IMPROKLUZIJA: Raziskovanje čustev in čutenja po metodi impro gledališča

,
Improkluzija

Na praktični delavnici se bodo udeleženke_ci preko metodologije improvizacijskega gledališča preizkusili_e v različnih igrah, skozi katere bodo bolje spoznali_e manifestacije različnih čustev in njihovo uprizarjanje. Spoznali_e se bodo z različnimi načini, kako drugi_e kažejo in berejo različna čustva ter reflektirali_e svoj lasten čustven proces v različnih igranih situacijah.

Delavnica bo potekala 16. aprila 2022 od 10:00 do 18:00 v Ljubljani in je primerna za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno. Izobraževanje bo potekalo pod vodstvom izkušenih gledaliških pedagogov in improvizatorjev.

Udeleženci v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive pridobijo 0,5 točke.

PRIJAVA preko sistema KATIS je možna do 13. 4. 2022 oz. do zapolnitve mest.

KOTIZACIJA za udeležence iz VIZ je 24,74 EUR, polna cena za udeleženca je 49,49 EUR

VEČ INFORMACIJ: Olivija Grafenauer // info@drustvoimpro.si // 040 610 193

Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO je osrednja organizacija improvizacijskega gledališča v Sloveniji, tako na področju razvoja in izvedbe uprizoritvenih praks impro gledališča kot tudi pedagoških metod, ki izhajajo iz te gledališke smeri. Prepoznani smo kot ena najpomembnejših organizacij na področju gledališke kulturno-umetnostne vzgoje za otroke in mladino. O tem pričajo nazivi dobrih praks in državno priznanje v mladinskem sektorju.