EU projekt, moja zgodba

EU projekt, moja zgodba

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ter Evropski strukturni in investicijski skladi EU vabita k sodelovanju pri video natečaju EU PROJEKT, MOJA ZGODBA, s katerim želijo skupaj z vami aktivno odkrivati dobre sledi, ki jih v Sloveniji puščajo evropski projekti.

Prijavite se lahko z videom v dolžini do 90 sekund, ki prikazuje projekt ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada.  Natečaj traja do 25. 11. 2018, sledilo mu bo spletno glasovanje za najboljši video. Z nekaj sreče lahko dobite dve letalski karti za svojo najljubšo EU destinacijo, GoPro kamero ali katero drugo praktično nagrado. Vse podrobnosti in pogoje sodelovanja najdete na spletni strani http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moja-zgodba.

Tudi projekt Gleda(l)išče in spletna platforma Zlata paličica sta podprta z evropskimi sredstvi iz Evropskega socialnega sklada (www.eu-skladi.si). Če želite tudi vi z drugimi deliti vašo izkušnjo z našim projektom in s platformo Zlata paličica, bomo veseli zanimivih in ustvarjalnih videoposnetkov polnih vaših vtisov. Ne pozabite logotipa projekta in platforme! Prosimo, da posnetek delite tudi z nami na naslovu info@zlatapalicica.si.